Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، «حسن اوله نادو»، رئیس شورای عالی مسلمانان کنیا (SUPKEM) طی یک کنفرانس مطبوعاتی در مسجد جامع «نایروبی»، پایتخت این کشور، اظهارات «جورج اومور ماجوها»، وزیر آموزش و پرورش کنیا نسبت به یک خبرنگار زن مسلمان را محکوم کرده و از کمیسیون انسجام و یکپارچگی ملی (NCIC) خواست تا علیه وی اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
نادو توضیح داد: «در این حادثه ناگوار که به صورت ویدیویی ضبط و پخش شد، جورج اومور ماجوها، بانوی جوان مسلمان روزنامه‌نگار را به دلیل مذهب و پوشش وی، مورد حمله لفظی قرار می‌دهد و از او به عنوان نماینده یک سازمان تروریستی یاد می‌کند.»
 
ماجوها در پاسخ به سوال خبرنگاری، از او پرسید: «اول از همه، از کجا آمده‌اید؟ شما نماینده چه کسی هستید؟ اگر شما نماینده «الشباب» هستید، جواب شما را نمی‌دهم.»
 
پس از آنکه خبرنگار خود را نماینده «ان‌تی‌وی»، کانال تلویزیون کنیا، معرفی کرد، وی گفت: «ان‌تی‌وی پایگاه خوبی است، من به شما پاسخ خواهم داد.»
 
رهبران مسلمان از شورای رسانه‌ای کنیا (MCK) و کمیسیون ملی انسجام و یکپارچگی (NCIC) خواستند تا علیه ماجوها اقدام کنند. نادو همچنین از «اوهورو کنیاتا»، رئیس جمهور کنیا، خواست وی را به دلیل این اظهارات اخراج کند.
 
مسئول انجمن زنان مسلمان کنیا، رئیس انجمن وکلای مسلمان کنیا، رئیس متخصصان رسانه مسلمان کنیا و نایب رئیس مجمع ملی رهبران مسلمان از اوله نادو حمایت کردند. دیگر روحانیون مسلمان نیز خواستار حمایت از همه روزنامه‌نگاران در کشور در نزدیکی انتخابات شدند.
 
«حسین مهدی»، یکی از کاربران توییتر نوشت: «این کاملا غیر قابل قبول است، او دریچه جدیدی را برای اسلام هراسی در کنیا باز می‌کند.»
 
«شکری احمد»، یکی دیگر از کاربران فضای مجازی نوشت: «آقای رئیس جمهور، لطفا این پروفسور مغرور و نادان را برکنار کنید. ما نباید افرادی مانند ماجوها را در راس وزارت آموزش و پرورش خود داشته باشیم.»
 
جورج اومور ماجوها و وزارت آموزش و پرورش هنوز بیانیه‌ای در این مورد صادر نکرده‌اند. از سوی دیگر شورای رسانه ای کنیا (MCK) و کمیسیون ملی انسجام و یکپارچگی (NCIC) نیز به نگرانی های مطرح شده توسط شورای عالی مسلمانان کنیا پاسخ نداده‌اند.

منبع: تقریب

کلیدواژه: نیجریه خبرنگار مسلمان شورای عالی مسلمانان کنیا آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۹۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ۳ مصوبه اخیر این شورا در خصوص «شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی»، «اعضای جدید هیئت عالی جذب دانشگاه فرهنگیان» و «اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیئت تجدید نظر» را به دستگاه های مربوطه ابلاغ کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را به شورای عالی حوزه‌های علمیه، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ کرد.

اعضای شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی

بر اساس این گزارش، نخستین مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماده واحده اصلاح ماده ۴ آئین نامه شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی بود که در جلسه ۸ اسفند ۱۴۰۲ این شورا به تصویب رسیده بود.

مطابق این مصوبه، اعضای شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی تعیین شدند که به شرح زیر است:

سه نماینده از شورای عالی حوزه‌های علمیه

سه نماینده از شورای عالی انقلاب فرهنگی

مدیر حوزه‌های علمیه یا نماینده وی

رئیس جامعة المصطفی العالمیة یا نماینده وی

مدیران حوزه‌های علمیه خراسان، اصفهان، خواهران، جامعة الزهراء

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم

۷ تن از فضلای صاحب نظر حوزوی

افراد فوق‌الذکر به مدت ۳ سال به عضویت در شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب می‌شوند.

اعضای کمیته جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان

مصوبه دیگر شورای عالی انقلاب فرهنگی که در ۸ اسفند ۱۴۰۲ مصوب شده و رئیس جمهور آن را برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش و هیأت عالی جذب اساتید دانشگاه‌ها ابلاغ کرد، «ماده واحده تعیین اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» بود.

وزیر آموزش و پرورش به عنوان رئیس هیأت مرکزی جذب، رئیس دانشگاه فرهنگیان به عنوان دبیر هیأت مرکزی جذب، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، دبیر ستاد نظارت تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به عنوان اعضای حقوقی و اسدالله اسدی گرمارودی، سعید غیاثی ندوشن، سید نقی موسوی، فهیمه فرهمندپور و فخرالسادات نصیری به عنوان اعضای حقیقی برای مدت ۴ سال انتخاب شدند.

اعضای هیأت عالی تجدید نظر وزارتین علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد

مصوبه سوم این شورا در ۸ اسفند ۱۴۰۲ که ۱۱ اردیبهشت امسال از سوی رئیس جمهور به وزرات خانه‌های علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد ابلاغ شد، «ماده واحده انتخاب نمایندگان شورای انقلاب فرهنگی در هیأت‌های عالی تجدید نظر وزارت علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد» بود.

طبق این مصوبه، محمدرضا مخبر دزفولی در کسوت نمایندگی شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت عالی تجدید نظر وزارت علوم و دانشگاه آزاد ابقاء و سید سعیدرضا عاملی به عضویت نمایندگی شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت تجدیدنظر وزارت بهداشت انتخاب شد.

کد خبر 750761

دیگر خبرها

  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • فلسطین؛ الگوی آزادی خواهی ملت های مسلمان
  • توجه به آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها کشور را سروسامان می‌دهد
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • رئیس جمهور ماده واحده شورای عالی انقلاب فرهنگی را برای اجرا ابلاغ کرد
  • پیشنهاد وزیر کار برای افزایش ۲ برابری حق مسکن کارگران
  • تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • خبر جدید درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳ / تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • اجرای نقشه تحول بنیادین آموزش و پرورش یک تکلیف ملی است